Ejen Hartanah Rompin

Kenapa pentingnya Ejen Hartanah?

Ejen Hartanah dapat membantu dalam penjualan hartanah dengan memberi servis kepada pemilik hartanah yang ingin melupuskan hartanya. Ejen Hartanah akan bertindak memberikan servis khidmat nasihat hingga jualan bermula dari A hingga Z. Tuan rumah hanya tahu hartanah beliau terjual dan menunggu duit hasil jualan.

Nak jual rumah? Tak tahu bagaimana nak uruskan? Ingin tahu kepada nilai pasaran semasa? Tak pasti atau tak tau proses jual beli rumah? Nak sewa atau mencari penyewa rumah? Mencari rumah yang diinginkan? Tak tahu dimana nak cari peguam? Mencari pinjaman bank dengan kadar keuntungan terendah? Ingin tahu hartanah yang sesuai dijadikan pelaburan? Nak jual cepat? Nak cari pembeli tunai/cash? Masalah jual harta pusaka atau harta sepencariaan? Rumah nak kena lelong? Tak mampu bayar rumah yang telah dibeli tapi masih dalam pembinaan? Nak jual rumah pemaju bankrap? Berbagai lagi perkara-perkara berkaitan Jual Beli Rumah/Hartanah?

Kelulusan akademik saya pula ialah saya memiliki Sijil NCC negotiator certificate course, Ijazah dalam bidang Industrial Design di Fakulti Rekabentuk dan Senibina UPM.saya membantu pemilik rumah menjual rumah mereka dan pembeli membeli rumah idaman mereka. Hubungi saya supaya supaya saya dapat membantu anda.

Pertanyaan lanjut atau temujanji, sila hubungi 0123183814 atau www.wasap.my/60123183814P

Jual rumah, Beli rumah, Semak harga pasaran. Khidmat nasihat pelaburan hartanah. Pertanyaan dalam mencari khidmat peguam terbaik. Membantu dalam memberi nasihat memilih pinjaman bank yang mempunyai kadar keuntungan terendah.