Ejen Hartanah Kuantan Berdaftar|Perunding Hartanah Kuantan I REN KUANTAN

Hi, Saya Firdaus Zulkifli ejen hartanah profesional (REN 30889) dari Legacy Real Property Sdn Bhd dan berdaftar dibawah Lembaga Penilai, Pentafsir dan Ejen Harta Tanah (LPPEH).

EJEN HARTANAH BERDAFTAR

Adakah anda sedang mencari khidmat PROFESIONAL EJEN HARTANAH BERDAFTAR DI KUANTAN?

TAHNIAH !!

Tahniah kerana anda telah buat keputusan yang betul disaluran yang betul. !!
Kami Perunding Hartanah Berdaftar di KUANTAN (Ejen Hartanah Berdaftar KUANTAN ) mampu memberikan khidmat profesional dan membantu anda dalam segala urusan jual beli mahupun sewa hartanah anda!

NAK JUAL ATAU BELI HARTANAH, TAPI ANDA ADA MASALAH BERIKUT?

JANGAN RISAU! Kami Ejen Hartanah  komited membantu anda secara profesional….!!!

Kami akan beri khidmat nasihat yang terbaik dan membantu anda secara professional dalam urusan JUAL, BELI, SEWA dan PEMBIAYAAN SEMULA (REFINANCE) hartanah sekitar kuantan

KENAPA PERLU BERURUSAN DENGAN EJEN HARTANAH KUANTAN BERDAFTAR
 • Ejen Hartanah Berdaftar adalah tertakhluk dibawah garis panduan dari Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH).
 • Segala transaksi lebih telus, selamat dan terjamin.
 • Kepentingan setiap klien akan sentiasa dilindungi.
 • Mengurangkan risiko penipuan kepada penjual dan juga pembeli.
 • Kerja lebih profesional, kemas, dan teratur kerana kami berpengalaman mengurus transaksi jual beli hartanah yang banyak!
 • Mendapat konsultasi profesional sebelum membeli dan menjual hartanah secara percuma. Ini penting bagi mengelak sebarang kesilapan dan kerugian dalam jual beli.
 • JIMAT masa, tenaga, kos dan tidak perlu peningkan kepala anda. Urusan dilakukan secara profesional bagi memudahkan anda.
 • Fee profesional yang berpatutan dan dikawal oleh LPPEH. Tiada isu “mark up” harga yang lebih mahal.

KENALI SAYA SEBAGAI EJEN HARTANAH ANDA

Nama saya Firdaus Zulkifli, Perunding Hartanah Berdaftar (nombor pendaftaran REN 30889) bernaung dibawah Legacy Real Property Sdn Bhd (Ejen Hartanah Berdaftar cawangan KUANTAN Pahang) berpengalaman sejak tahun 2017. Telah menguruskan lebih 400 urusan hartanah, Saya bergiat aktif SEPENUH MASA bagi memastikan dapat memberi komitmen penuh untuk membantu klien (penjual mahupun pembeli) agar setiap urusan dapat dilakukan dengan telus, lancar dan cepat.

Kami menawarkan khidmat profesional berkaitan transaksi seperti JUALBELISEWA dan PEMBIAYAAN SEMULA (REFINANCE) untuk jenis rumah, apartment, kondominium, teres, banglo, villa, tanah lot kediaman, tanah pertanian seperti dusun dan ladang, kedai, pejabat, kilang dan sebagainya.

Click gambar dibawah untuk semak lesen Ejen Hartanah

INI SERVIS PROFESIONAL YANG SAYA TAWARKAN UNTUK ANDA:

 • Menyemak nilai pasaran (market value) hartanah anda sekaligus membuat kajian pasaran yang terbaik.
 • Khidmat nasihat secara profesional secara tepat dan telus.
 • Membuat semakan dan tapisan keatas pembeli bagi memastikan pembeli tersebut serius dan berkualiti.
 • Sebagai ONE STOP CENTRE bagi pembeli dan penjual; anda tidak perlu pening menguruskan pembiayaan (pinjaman) pembeli, tidak perlu risau melantik peguam yang cekap dan dipercayai. Hanya serahkan dokumen yang diperlukan, kami akan bekerja untuk anda.
 • Sedia memberikan servis tambahan terbaik bagi memudahkan segala kerja anda.

“Sebahagian ejen hartanah KUANTAN Pahang yang aktif di Legacy Real Property dan akan bekerjasama mengiklankan hartanah anda.”

PENCAPAIAN SEBAGAI PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR

MAKLUM BALAS DARI PELANGGAN SAYA

Review ejen hartanah kuantan
review ejen hartanah kuantan

CALL / WHATSAPP SAYA SEGERA !!