PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR

Saya bantu anda Jual & Beli Hartanah dengan Pantas!

 

JUAL HARTANAHBELI HARTANAH

Hai! Saya Firdaus Zulkifli. Merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar dengan nombor pendaftaran REN 30889. Saya bernaung di bawah syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd. Saya mempunyai pengalaman lebih 5 tahun sebagai Perunding Hartanah Berdaftar dan telah berjaya membantu menyelesaikan beratus transaksi jual dan beli hartanah di seluruh Negeri Pahang.

Saya sentiasa memberikan komitmen terbaik bagi membantu anda menyelesaikan transaksi jual hartanah atau ingin membeli hartanah. Saya juga memimpin lebih 60 orang perunding hartanah berdaftar di negeri Pahang. Insya-Allah segala urusan anda akan dapat diselesaikan dengan cepat, pantas dan mudah. Anda hanya perlu hubungi saya untuk saya berikan konsultasi secara Percuma dahulu bagi memastikan anda benar-benar faham sebelum ingin membuat keputusan menjual atau membeli hartanah.

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN KEPADA ANDA!

JUAL HARTANAH

Anda Mahu Menjual Hartanah?

BELI HARTANAH

Anda Mahu Membeli Hartanah?

SEWA HARTANAH

Anda Mahu Sewa Hartanah?

KONSULTASI

Khidmat Nasihat Hartanah

Kelebihan Menggunakan Khidmat Perunding Hartanah Berdaftar

  • Menjimatkan Masa
  • Memudahkan Urusan
  • Mengikut Undang-Undang

Siapa Perunding Hartanah Berdaftar?

Perunding Hartanah Berdaftar adalah individu yang diberikan autoriti oleh Lembaga Penilai, Pentaksir & Ejen Hartanah (LPPEH) untuk menguruskan transaksi jual beli hartanah di Malaysia yang termaktub di bawah undang-undang. Segala urusan melalui Perunding Hartanah Berdaftar adalah dilindungi oleh undang-undang. Anda akan selamat daripada sebarang bentuk penipuan. Untuk memastikan Perunding Hartanah Berdaftar itu sah, boleh layari laman web berikut :

http://search.lppeh.gov.my/

Kenapa Pentingnya Perunding Hartanah Berdaftar?

Perunding Hartanah dapat membantu dalam penjualan hartanah dengan memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pemilik hartanah yang ingin menjual hartanah mereka dan juga kepada pembeli yang ingin mendapatkan hartanah baru. Perunding Hartanah akan memberikan khidmat bermula dari nasihat hartanah sehingga transaksi berjaya dilakukan. 

Nak jual rumah? Tak tahu bagaimana nak uruskan? Ingin tahu kepada nilai pasaran semasa? Tak pasti atau tak tau proses jual beli rumah? Nak sewa atau mencari penyewa rumah? Mencari rumah yang diinginkan? Tak tahu dimana nak cari peguam? Mencari pinjaman bank dengan kadar keuntungan terendah? Ingin tahu hartanah yang sesuai dijadikan pelaburan? Nak jual cepat? Nak cari pembeli tunai/cash? Masalah jual harta pusaka atau harta sepencariaan? Rumah nak kena lelong? Tak mampu bayar rumah yang telah dibeli tapi masih dalam pembinaan? Nak jual rumah pemaju bankrap? Berbagai lagi perkara-perkara berkaitan Jual Beli Rumah/Hartanah?

Kelulusan akademik saya, Sijil NCC negotiator certificate course, Ijazah dalam bidang Industrial Design di Fakulti Rekabentuk dan Senibina UPM. Saya membantu pemilik rumah menjual rumah mereka dan pembeli membeli rumah idaman mereka. Hubungi saya supaya supaya saya dapat membantu anda.

 

SENARAI HARTANAH

Reach Us

B25, Tingkat 1, Lorong Padang Permai 40, Perumahan Padang Permai, 25200 Kuantan, Pahang

012 318 3814

firdaus.legacy.ktn@gmail.com

Hantar Soalan atau Terus WhatsApp Kami